DÜNYA HABER AJANS 7.24 MEDYA GRUBU - Haberself - Türkiye nin Viral Haber Merkezi
HABER AJANS
Puanı : 4380.45
ANKARA MEDYA GRUBU

Hakkında

TARAFSIZ HABERLER İÇERMEKTEDİR 7-24 SAAT HABER YAPMAKTAN GEÇER.
  • BaÅŸbakan'dan Almanya Tespiti: Akıldan Ziyade Duygular Ön Planda!

    Başbakan `Yıldırım,` Almanya'dan yapılan Türkiye karşıtı açıklamaları değerlendirdi. `Yıldırım,` "Akıldan ziyade duygular ön planda, bu durum ilişkilere zarar veriyor" dedi.

    05.09.2017 21:40
  • Yıldırım ve Bahçeli Arasındaki Kuzey Irak Gerilimi Sona Erdi: Aynı Görüşteyiz! BaÅŸbakan Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli arasında Kuzey Irak'taki referandumla ilgili yaÅŸanan gerilim, Yıldırım'ın "Bahçeli'yle aynı görüşteyiz" aÃ

    `Yıldırım` ve Bahçeli Arasındaki Kuzey Irak Gerilimi Sona Erdi: Aynı Görüşteyiz! Başbakan `Yıldırım` ve `MHP` lideri Bahçeli arasında Kuzey Irak'taki referandumla ilgili yaşanan gerilim, Yıldırım'ın "Bahçeli'yle aynı görüşteyiz" açıklamasıyla tatlıya bağlandı.

    05.09.2017 21:33
  • BaÅŸbakan Yıldırım, Almanya'dan yapılan Türkiye karşıtı açıklamaları deÄŸerlendirdi. Yıldırım,

    Başbakan Yıldırım, Almanya'dan yapılan Türkiye karşıtı açıklamaları değerlendirdi. Yıldırım, "Akıldan ziyade duygular ön planda, bu durum ilişkilere zarar veriyor" dedi.

    05.09.2017 20:16
  • SON DAKÄ°KA

    Bursa'da sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı, 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle aralarında `polis,` öğretmen, memur ve esnafların da bulunduğu 120 kişi hakkında `gözaltı` kararı çıkarıldı.Aralarında bu Fevzi T. kişide kullandı çıktı görüldüğü yerde gözaltına alınacak.

    14.07.2017 01:23
  • Türkiye Ziyareti Öncesi Barzani'den ErdoÄŸan'a Skandal ÇaÄŸrı: DemirtaÅŸ'ı Serbest Bırakın

    Resmi temaslar için Türkiye'ye gelecek olan IKYB Mesut Barzani skandal bir çağrıda bulunarak, "Erdoğan cesur bir siyasetçi, barış süreci için Demirtaş ve arkadaşlarının serbest kalması gerekir" dedi. "REFERANDUMUN İRAN VE TÜRKİYE İLE ALAKASI YOK" Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung'a konuşan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Irak'lı Kürtlerin bağımsızlıktan yana olduğu, ancak

    11.07.2017 21:41
  • Son Dakika! ÖSYM 2017 LYS Sonuçlarını Açıkladı

    ÖSYM milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2017 LYS sonuçlarını açıkladı. Öğrenciler sonuçlara http://www.osym.gov.tr adresinden ulaşabilirler. Ayrıntılar birazdan geliyor...

    05.07.2017 18:32
  • CumhurbaÅŸkanlığı'ndan, ErdoÄŸan-Trump Zirvesinde KonuÅŸulanlarla Ä°lgili Ä°lk Açıklama

    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Erdoğan-Trump zirvesinde görüşülen konularla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre zirvede ana konular YPG ve FETÖ oldu.

    17.05.2017 00:07
  • ErdoÄŸan Ayrıldıktan Sonra Beyaz Saray Karıştı

    Erdoğan-Trump zirvesinin ardından Beyaz Saray'da olay çıktı. Çitleri aşarak saraya girmek isteyen bir şüpheli nedeniyle `polis` alarma geçti. O sırada canlı yayında olan gazeteci Nagehan `Alçı,` polisten dayak yemekten son anda kurtuldu.

    17.05.2017 00:05
  • CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü Kalın: Trump ile görüşmede FETÖ konusunda atılacak adımlar, PKK ve IŞİD ile mücadele masaya yatırıldı.

    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Trump ile görüşmede FETÖ konusunda atılacak adımlar, PKK ve IŞİD ile mücadele masaya yatırıldı.

    17.05.2017 00:04
  • Trump, Twitter'dan PaylaÅŸtı: "ErdoÄŸan'ı Ağırlamak Büyük Åžerefti"

    Erdoğan'ın bugünkü Beyaz Saray ziyareti sonrası `ABD` Başkanı Trump, `Twitter` hesabından "Erdoğan'ı ağırlamak şerefti" mesajı yayınladı; Erdoğan da bu paylaşıma teşekkür mesajıyla cevap verdi.

    17.05.2017 00:02
  • Sayfa :

    Hakkında

    TARAFSIZ HABERLER İÇERMEKTEDİR 7-24 SAAT HABER YAPMAKTAN GEÇER.