HABER AJANS
Puanı : 4413.62
ANKARA MEDYA GRUBU

Hakkında

TARAFSIZ HABERLER İÇERMEKTEDİR 7-24 SAAT HABER YAPMAKTAN GEÇER.
  • `ABD` ve Güney Kore askeri yetkilileri, Kuzey Kore'nin doğu kıyılarından başarısız bir füze denemesi gerçekleştirdiğini açıkladı. ABD ve Güney Kore askeri yetkilileri, Kuzey Kore'nin doğu kıyılarından başarısız bir füze denemesi gerçekleştirdiğini açıkladı. Kuzey Kore'nin füze denemesi, Çin'in bölgede tansiyonun yükseldiğine dair ABD'yi uyarmasının hemen ertesinde meydana geldi. ABD, balistik füzenin fırlatılmasından dakikalar sonra infilak ettiğini bildirdi. Kuzey Kore füze denemesinden `saatler` önce uzun menzilli füzelerinin de yer aldığı düşünülen askeri bir yürüyüş düzenledi. Ülke, Birleşmiş Milletler'in kararlarını çiğneyerek, şimdiye kadar nükleer testler ve balistik füze denemeleri gerçekleştirdi. Son gelişme, `ABD` Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Güney Kore'nin başkenti Seoul'e harekete etmesinin hemen öncesinde meydana geldi. ABD ve Güney Kore'nin Kuzey Kore'nin nükleer ve füze programlarını engellemek için seçenekleri masaya yatırmaları bekleniyor. Güney Kore Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Kuzey Kore Sinpo'dan (doğudaki bir liman) belirlenemeyen bir tipte füze denemesi yaptı" dendi ve denemenin "başarısızlığa uğradığı" kaydedildi. ABD Pasifik Komutanlığı da başarısız `deneme` girişimini doğruladı ve bunun Kuzey Kore'ye ait bir balistik füze olduğunu açıkladı.

    16.04.2017 06:58
  • Amasya'da 14 Yaşındaki kıza tecavüz edildi.

    Amasya'da `Doğum` Yapan 14 Yaşındaki Çocuğun Babası da Tutuklandı Amasya'da 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi `kız` çocuğu `doğum` yaptı. Olay sonrası kızın `erkek` arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi tutuklandı. Akşam saatlerinde de kızın babası hakkında `mahkeme` tutuklama kararı verdi.

    16.04.2017 06:52
  • SON DAKİKA

    Diyarbakır'da güvenlik gerekçesiyle bazı yerleşim yerlerine seçim görevlileri ve içinde oy pusulaları bulunan torbalar askeri helikopterle taşındı.

    16.04.2017 06:49
  • 16.04.2017 06:36
  • SON DAKİKA

    Van'da AK Parti Muradiye ilçe Başkanı İbrahim Vanlı'nın aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilçe başkanının yeğeni şehit oldu, 1 kişi de yaralandı.

    16.04.2017 06:27
  • Sayfa :

    Hakkında

    TARAFSIZ HABERLER İÇERMEKTEDİR 7-24 SAAT HABER YAPMAKTAN GEÇER.